In de cirkel van Isis

In de Cirkel van Isis

droombrug

Aanmeldingen voor de Cirkel van Isis in Den Haag op 21 mei 2017: ga naar de website: www.indecirkelvanisis.nl/contact

In de Cirkel van Isis zijn betekent je laten omhullen door de Baarmoeder van de Goddelijke Moeder, hoe Zij ook genoemd wordt: Isis, Asjera, Artemis, Demeter, Brigid, Freya of Maria. Zij is Degene met de Tienduizend Namen, overal op aarde in één of andere vorm bekend. Haar Wezen is Liefde en Eenheid. Daar in Haar heilige ruimte, de Cirkel, kunnen wij delen met elkaar.
Isis is een Deur, een Poort. Eén van de vele ingangen naar het Goddelijk Vrouwelijke, de kern van de Schepping,
Al enige tijd ben ik een nieuw boek aan het schrijven: “Het Huis van Isis”. Daarin vertel ik over mijn ontdekkingsreis met Haar, een reis die twintig jaar geleden begon en nog steeds verder gaat. Van verwarring, onbegrip en verzet naar voortschrijdend inzicht en overgave.
Daarvan wil ik delen.
Ik nodig je uit mee naar binnen te gaan, door de Poort van Isis. Maar ik moet je waarschuwen. Er kunnen dingen gebeuren die het logisch verstand te boven gaan.In het veld van het Goddelijk Vrouwelijke is weinig plaats voor lineair denken; er heerst een andere tijdsbeleving, die zich onttrekt aan de logica. Maar die is ingebed in het veld van Liefde.

12 thoughts on “In de Cirkel van Isis

  1. Hi there colleagues, its great piece of writing concerning educationand fully
    defined, keep it up all the time.

    Like

  2. Mooi Lauri, en fijn dat Het weer terug komt. In een groter bewustzijn.ik ben blij voor je.
    Ik wil graag een ervaring delen.dit na het naar buiten komen van jou visioen over de indianen in Noord Amerika.

    Het was in 2004, Er zou een film gemaakt worden over klank en trommelen.Vanuit ons huis in Huizen hadden we contact met degene die afreisde naar zuid Amerika om daar een grote bijeenkomst van de indianen te filmen. Ze kregen toestemming om te filmen,maar plots veranderde dat in agressie en ze mochten niet meer filmen,sterker nog. Zij wilden alle opnamens hebben.Een vrouw in paniek aan de telefoon,niet wetende wat te doen. Haar materiaal weggeven was een soort heiligschennis voor haar. Toch kreeg ik door dat ze het moest geven.ik Zei: Je moet t vertrouwen en nu het diepe in.geef je materiaal. Toen kwam het wonder. Het raakt me weer heel diep nu ik het schrijf. Wordt er gloeiend heet van.Ze gaf haar materia pĺ al en alles draaide weer om.Door deze actie werd er door de indianen gezegd dat het karma van de blanke mens naar hen was opgelost. Wat een feest,ze mochten alles filmen, werden meegenomen naar plekken in de bergen waar niemand komt.En wonderbaarlijk werd daar gevraagd hoe t met Nesara ging.
    We waren zo blij en de film crew kwam regelrecht naar Huizen waar we hebben kunnen genieten van de eerste filmbeelden. Vraag niet wat er met de film is gebeurd.Jaren later was het af ze is nog de planeet over gedaan.mijn taak was klaar.
    Dit verhaal deel ik voor t eerst.
    Licht en Liefde Carolina

    Like

  3. ♥ dank lauri ♥

    Like

  4. Hoi Lauri, door jou ben ik geinspireerd geraakt om me meer te verdiepen in Isis. De prachtige reis die we toen met een groep vrouwen hebben gemaakt in de omgeving van Vezelay staat nog steeds op mijn netvlies. Ook mijn zoektoch is nog lang niet klaar. Fijn dat je je inzichten en ervaringen wilt delen via je Blog. Dank je wel,
    groet, Monique Beijer

    Geliked door 1 persoon

  5. Dank jullie wel, allemaal. Fijn om er samen in te zijn.Wordt vervolgd!

    Like

  6. Mooi Lauri! Ik ga ook weer mee. Het avontuur begon voor mij in een boerderij ergens in Nederland, met héél veel vliegen, op een warm zomers weekend. Het voelde als een echte opening naar het vrouwelijke goddelijke. Ik ben nog steeds op ontdekkingsreis!

    Geliked door 1 persoon

    • Ha Karin, Ik weet het nog, dat weekend, ’t was in 1993 Dat van die vliegen weet ik niet meer, wel dat prachtige onweer. En die mooie inwijdingen. Heb je zin om wat meer over je eigen ervaring vertellen? Wat je voelde bij die opening?

      Geliked door 1 persoon

      • Wow! 1993! In mijn gedachten was het eind jaren 80! Ik voelde het als een èchte opening. Ik weet dat ik niet kon blijven na de inwijding, ik had een belangrijke verjaardag/familie feest. Ik kwam daar aan en ik straalde uit al mijn porieën. Mensen vroegen me wat ik in gedaan had die dag. Ik vertelde dat ik een weekend met vrouwen doormaakte en dat het heel spiritueel was… Het rare is, dat alhoewel ik het heel belangrijk vond (en vind) gebeurtenissen in mijn leven me de Grote Moeder deden vergeten, voor ene jaar of twee, drie. Toen ik naar Glastonbury verhuisde kwam zij in verschillende hoedanigheden weer mijn leven binnen. (Maria, Hathor, Isis). Nu voel ik me ook heel thuis bij Het Goddelijke in welke gedaante dan ook. Ik heb een sterke ervaring gehad in 2002 dat mijn ‘geloof’ en mijn bestaan op Aarde en in het Universum een beetje deden schudden op de grondvesten. Het was een prachtige ervaring en dat heeft mijn geloof en hoop in liefde enorm versterkt. Alles is Liefde… Zie mijn homepage voor een zeer beknopt verslag (in depth zou veel te lang zijn, ik heb er blogs over geschreven): http://www.karinschluter.nl Bij tijd en wijle voel ik een verlangen opkomen naar direct contact met ‘een’ Grote Moeder, soms ‘een’ Grote Vader. Ik weet ook dat er geen verschil is tussen Dat en ik. Maar toch…. Ik bid sinds een weekje tot Isis. Gewoon, om te kijken wat er gebeurd in mijn leven en in mijn droom leven. Zoals beloofd,hou ik je op de hoogte. x

        Geliked door 2 people

      • Prachtig Karin, dank je , dank je voor dit delen. Ik herken veel in wat je zegt. En ik ben dankbaar dat ik toen, bij die inwijdingen, een instrument heb mogen zijn voor het Goddelijk Vrouwelijke. Ben benieuwd wat Isis je deze keer brengt.

        Geliked door 1 persoon

  7. Ik spring mee

    Geliked door 1 persoon

  8. ik ga graag mee, ik ben niet bang. Ik ben benieuwd!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie